Všetci priaznivci boxu pozor! Ešte stále sa neviete spamätať z prekvapivého výsledku zápasu Vladimír Kličko vs Tyson Fury? Zabudnite na to! Už tento víkend, sa v mestskej športovej hale v Galante, stretnú najlepší boxeri Slovenska a zmerajú si sily na Majstrovstvách Slovenska mužov a žien v boxe. Príďte sa pozrieť na tvrdé súboje 70 najlepších boxerov, ktorých doma máme. Špičkovú show zavŕši veľkolepý nedeľný Galavečer.

Borci sú rozdelení do 13 kategórií a boxuje sa vyraďovacím spôsobom. Každý odboxuje v ringu tri trojminútové kolá, samozrejme ak zápas neskončí skôr. Víťazi svojich kategórií získajú od partnerov a organizátorov podujatia hodnotné ceny, napríklad darčekové poukážky na nákup oblečenia či elektroniku.

MAJSTROVSTVÁ SLOVENSKA v BOXE

„Turnaj pripravujeme niekoľko mesiacov a som presvedčený že to bude nezabudnuteľný zážitok nielen pre súťažiacich, ale aj pre divákov, ktorí ich prídu povzbudiť.“ hovorí organizátor, známy Slovenský boxer ambasádor značky nuvo, Tomi KID Kovács.

Hala je špeciálne upravená pre čo najväčší komfort divákov. Ku klasickej kapacite hľadiska, organizátori pridali ešte jednu tribúnu na sedenie, aby mali všetci čo najlepší výhľad do boxerského ringu. Novinkou je, že sa zápasy budú konať večer a bude použitá špeciálna svetelná technika, aby vznikla jedinečná športová atmosféra profesionálnych boxerských podujatí. Finálové zápasy diváci uvidia aj v televízii.

„Teší ma, že pozvanie prial aj minister školstva Juraj Draxler, ktorý odovzdá niektoré z ocenení“ hovorí Tomi KID Kovács.

Veríme, že si cestu do Galanty nájdete aj Vy. Tešíme sa na Vás!

tomi-kid-odporuca

Komentáre (0)

Žiadne komentáre

Nový komentár

Položka pridaná do zoznamu
Produkt pridaný na porovnanie