Nový iPhone 11 – Prekvapí kvalitným videom i zaujímavými farbami

Príchod telefónu iPhone 11 bol dlho očakávaným momentom. Špekulácie o jeho dizajne, dostupných farbách, ale i tom, čo bude nový favorit od spoločnosti Apple vedieť boli nekonečné. Pred pár dňami sme sa na jesennom podujatí Keynote dozvedeli všetky dôležité detaily a od toho momentu mnoho zákazníkov čakalo na okamih, kedy si budú môcť nový telefón vyskúšať. Telefón iPhone 11 pokračuje v novom dizajne, ktorý bol spoločnosťou nastavený už pri telefóne iPhone X. Pýši sa niekoľkými trendy farbami a je dostupný i vo variantoch Pro a Pro Max, určené pre naozaj náročných zákazníkov. Čo však môžeme od nového telefónu iPhone 11 očakávať?

Kombinácie skla a hliníku je v prípade spoločnosti Apple nevyhnutnosťou, na ktorú sme si zvykli a zmena nenastala ani pri modeli iPhone 11. Telefón sa pýši 6,1 palcovým displejom, ktorý má naozaj krásne farby a opäť bolo vsadené na Liquid Retina Displej, ktorý sme zaznamenali i pri iPhone XR. Ak chcete hodnotiť telefón z hľadiska výkonu, je to naozaj ťažká úloha. Za zmienku však stojí, že srdcom telefónu sa stal čipset A13 Bionic, ktorý je v otázkach výkonu o 20% výkonnejší ako predchádzajúci A12.

O novom iPhone 11 sa hovorí najmä v súvislosti s duálnym fotoaparátom, ktorý bol terčom mnohých vtipov, ale zaslúžil si i pochvalné poznámky. Objektívy sú 12 MPx, pričom jeden je širokouhlý s clonou f/1,8 a druhý ultraširokouhlý s clonou f/2,4 a zorným poľom 120°. Pri fotení je možnosť výberu objektívu, ktorým chcete fotiť.

Za čas, ktorý je iPhone 11 dostupný, si stihol získať množstvo priaznivcov, ktorí nový produkt od Apple jednoducho zbožňujú. Pri výdrži telefónu však nie je dôležitá len konštrukcia, ale i ochrana od samotného užívateľa. Nové kožené vsuvky s nápaditými ľudovými motívmi sú určené pre telefóny až do veľkosti 6,4 palca a preto váš nový iPhone 11 bez problémov ochránia. Kvalitná koža a dizajn inšpirovaný ľudovým motívom Myjava či Ždiar dokonale vyhovujú na každodenné nosenie a ochranu telefónu.

Položka pridaná do zoznamu
Produkt pridaný na porovnanie