Mobil sa stáva pre väčšinu z nás nenahraditeľným pomocníkom pre naše zdravie. Nejde pritom len o čoraz obľúbenejšie mobilné aplikácie, ktoré merajú prejdené kroky, alebo spánok, ale aj o iné praktické vychytávky. S nimi budete mať zdravie doslova vo vrecku.

  1. Odmerajú všetko

Tak by sa dali nazvať mobilné aplikácie, ktoré monitorujú naše telo. Obľúbené je meranie prejdených krokov (Argus) alebo dĺžky vášho spánku (Sleep Cycle). Je toho ale oveľa viac. Môžete vďaka nim merať všetky vaše športové aktivity. Prostredníctvom lokalizácie GPS si ľahko odmeriate váš beh, alebo bicyklovanie (Endomondo). Výborný nástroj je aj evidencia vašich prijatých kalórii v strave (Calorie Counter)

  1. Nepotrebujete trénera

Dnes nájdete viacero aplikácií, ktoré vám ukážu ako správne cvičiť. Výbornou voľbou pre tých, ktorí by chceli vyskúšať beh, ale nevedia kde začať sú viaceré bežecké tréningové aplikácie (C25K). Môžete si v nich nastaviť niekoľkotýždňový tréningový program, ktorý je navrhnutý presne podľa vašich predstáv. Fanúšikovia jogy ocenia aplikáciu, ktorá pozostáva z desaťminútových sekvencií. (Yoga Wake Up). Tie sú nastavené tak, aby vás každé ráno správne naladili.

  1. Majte cukor v poriadku

Meranie glukózy v krvi nie je dnes ničím výnimočné. V súčasnosti na to môžete využiť aj svoj mobilné telefón. Stačí jednoducho zasunúť glukomer do smartfónu (VPD Glukomery 2in1) a prostredníctvom mobilnej aplikácie sa ihneď dozviete ako ste na tom s vašim cukrom. Nemusíte tak používať drahé externé zariadenia. Vďaka aplikácii si môžete výsledky meraní pohodlne prezerať na svojom smartfóne, tablete a zaslať ich svojmu lekárovi emailom.

  1. Zvážte to!

Mať doma digitálnu váhu je dnes pre väčšinu z nás štandardom. Je totiž citlivejšia a presnejšia ako klasická ručičková váha. Pred nejakým časom ste sa mohli stretnúť aj s tým, že váha merala aj percento vášho tuku. Vývoj však nezastavíte a dnes môžete vďaka váhe merať svoj BMI index, percento telesného tuku, percento vody v tele, hmotnosť svaloviny, hmotnosť kostí a iné praktické ukazovatele (Huawei AH100). K tomu môžete váhu spárovať vďaka Bluetooth s aplikáciou vo vašom mobile. Automaticky tak budete mať zálohované všetky údaje o vašom vážení a zaznamenávaný priebeh vášho chudnutia v prehľadnom grafe. Výborné je na tom to, že táto váha podporuje evidenciu merania až pre 10 používateľov.

  1. Šperkom ku zdraviu

Dámy často namietajú, že fitness náramky nechcú nosiť najmä kvôli tomu, že sa im nehodia ku oblečeniu a kazí to ich imidž. Aj na to dnes existuje elegantné riešenie. Stačí nahradiť klasický náramok za imidžový fitness tracker (iWalk Plus). Balenie obsahuje remienok na ruku, fitness náhrdelník a magnetický držiak upevniteľný na oblečenie. Výsledkom je elegancia a šarm v kombinácii s pokrokovým meraním všetkých vašich športových aktivít. Za nás hovoríme o skvelom nápade a prevedení. Ocení to každá dáma, ktorá chce byť pekná a súčasne myslí na svoje zdravie.

Komentáre (0)

Žiadne komentáre

Nový komentár

Položka pridaná do zoznamu
Produkt pridaný na porovnanie