Často sa vám stáva, že si poškodíte, alebo zašpiníte mobil? Vadia vám škrabance a odreniny na vašom novom iPhone? Alebo len hľadáte kvalitnú nabíjačku do auta? S novinkami z našej ponuky tieto problémy riešiť nemusíte, oni ich vyriešia za vás.

BMW flipové puzdro pre iPhone 6

Na puzdro BMW flip s karbónovým efektom padne zrak všetkým, ktorí milujú rýchlosť a krásne autá. Už na prvý pohľad je vidieť, že rovnako ako ikonické autá BMW, s bielo-modrou vrtuľou v znaku, spĺňa tie najprísnejšie kritériá luxusu. Nadupaný neprvoplánový dizajn, štíhly efektívny tvar a zároveň vysoká bezpečnosť pre váš iPhone. To všetko robí z tohto kúska neobyčajnú záležitosť. Nemusíte sa však báť, že by funkčnosť ustúpila kráse. Puzdro sa skvele drží, všetky otvory pre konektory sú vystrihnuté na milimeter presne a nemusíte sa obávať ani zbytočného zvýšenia hrúbky telefónu. Všetko je prispôsobené tomu, aby bol telefón v bezpečí a majiteľ ani nevedel, že ho nosí.

BMW flipové puzdro pre iPhone 6

Guess peňaženkové puzdro pre iPhone 6

Tým z vás, ktorí si na športový vzhľad nepotrpia, je určená ďalšia z noviniek. Elegantná červená farba a pôvab luxusnej značky, dávajú peňaženkovému puzdru GUESS punc najvyššej kvality. Nenechajte sa však oklamať, za zdanlivým „pozlátkom“ sa skrýva silný ochranca. Vonkajšia časť puzdra je vyrobená z kvalitnej umelej kože a zdobí ju zlatý nápis GUESS. Vnútri nájdete tri praktické vrecká na odkladanie malých užitočných drobností a silikónovú vaničku pre váš mobil. Tá udrží iPhone v bezpečí aj pri extra tvrdých nárazoch. Poteší, že telefón z nej prakticky nemusíte vyťahovať, sú na nej všetky výrezy pre konektory, čo zabezpečí plnú funkčnosť mobilu aj vo vaničke. Jednoducho, kryt GUESS klame telom a splní všetky estetické aj praktické požiadavky na kvalitný produkt.

Guess peňaženkové puzdro pre iPhone 6

Karl Lagerfeld peňaženkové puzdro pre iPhone 6

Karl Lagerfeld, treba dodať niečo viac? S puzdrom Karl Lagerfeld budete mať rešpekt nech ste kde ste. Ale nejde len o rešpekt, dôležité je, či kryt ochráni váš telefón a o tom, v tomto prípade, nepochybujte. Pevná a odolná umelá koža + plast, z ktorých je puzdro vyrobené, sú zárukou dostatočnej ochrany vášho iPhonu. Skvelým pomocníkom je aj kožený popruh, ktorý zabráni tomu, aby vám telefón vypadol z ruky. Všetkých komunikačných maniakov, ktorí majú plný diár stretnutí, určite potešia aj tri vnútorné vrecká, do ktorých si vložíte napríklad vizitky. Lagerfeld vás nesklame, je krásny aj užitočný zároveň.

Karl Lagerfeld peňaženkové puzdro pre iPhone 6

Guess brad flipové puzdro pre iPhone 6

Ďaľší kúsok je z kolekcie GUESS Men. A máte sa na čo tešiť. Ani puzdro Brad totiž nepodlieza vysoko nastavenú latku kvality tejto značky a zákazník tak opäť dostane maximálnu ochranu pre svoj iPhone. Kryt vyniká hlavne kvalitným povrchom z umelej kože a pevnou plastovou vaničkou vnútri. Vanička je veľmi prakticky pogumovaná, čo zabezpečí, že sa Vám v nej nepoškriabe zadná strana iPhonu. Prednú časť zasa ochráni otvárací flip, ktorý je so zadnou časťou krytu spojený elegantným magnetickým klipom. S týmto puzdrom vás už žiadna nepríjemná nehoda neprekvapí.

Guess brad flipové puzdro pre iPhone 6

NUVO autonabíjačka 1A s certifikovaným lightning konektorom

Ak už máte kryty vyriešené, možno vás bude zaujímať predposledná z našich dnešných noviniek. V prípade, že potrebujete pre váš iPhone kvalitnú autonabíjačku s lightning konektorom, nabíjačka NUVO je presne to, čo hľadáte. Jednoduchá autonabíjačka, s elegantným a poctivým spracovaním.

NUVO autonabíjačka 1A s certifikovaným lightning konektorom

Ochranné sklo NUVO

Poslednou novinkou v našom výbere je vecička z troška iného súdka. Ochranné sklo NUVO. Pomôcka navonok nenápadná, no o to viac si ju nebudete vedieť vynachváliť keď splní svoj účel. Naše sklo najviac ocenia menej zruční používatelia a tí čo majú deti. Sklíčko je totiž veľmi odolné, temperované až 8 hodín, čo zaručuje ultravysokú tvrdosť. Rodičia určite privítajú, že sa vďaka dlhšiemu temperovaniu, sklo pri páde neroztriešti a neporeže všetkých naokolo.

Ochranné sklo NUVO

Komentáre (0)

Žiadne komentáre

Nový komentár

Položka pridaná do zoznamu
Produkt pridaný na porovnanie